Příklady ve větě

Tältä Leijonien Hannes Björninen näytti ilman viiksiä
Poslouchejte Tältä Leijonien Hannes Björninen näytti ilman viiksiä výslovnosti
Poslouchejte Hannes Björninen loistaa nyt Pelicansin johtajana – keväällä odottavat MM-kotikisat výslovnosti
Poslouchejte Kultaleijonien kuopus Hannes Björninen kasvoi alle 60 minuutissa konnasta sankariksi ja ylisti ketjukaveri Marko Anttilaa výslovnosti
Poslouchejte Ratkaisevan jäähyn hankkinut Hannes Björninen: "Luottamus oli, kun tuli ylivoima, että nyt tämä ratkeaa" výslovnosti
Poslouchejte "Kuka muu muka, kuka muu muka?" – Hannes Björninen varasti show’n Isku Areenassa, katso ottelun maalit výslovnosti

Poslouchejte Isaac Sene, Etta ja Hannes Björninen výslovnosti
Rap-artisti Etta julistaa naisten esiinmarssia. Lätkämaajoukkueen yhdeksi ratkaisijatähdeksi noussut Hannes Björninen pohtii, miten syttynyt sota vaikuttaa lätkämarkkinoihin. Kesäterassilla..Zobrazit článek
image-unavailable MTV
Hannes Björninen saa luottoketjunsa MM-kisoihin: "Iloinen uutinen"
Poslouchejte Hannes Björninen saa luottoketjunsa MM-kisoihin: "Iloinen uutinen" výslovnosti
12.5. • Katsottavissa 11.11.2023 klo 16:34 asti Yleiskatsaus Jaksot ja klipit Samankaltaisia Uutisia Suomesta ja maailmalta. Kategoria Uutiset ja sää, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla Vu..Zobrazit článek
Hannes Björninen uurasti jälleen Pelicansin voiton eteen itseään säästelemättä. Mirja Hussain Kulta-Hannes varmisti Pelicansille todella tärkeät kaksi pistettä Kärpiltä.
image-unavailable ESS
Keskushyökkääjä Hannes Björnisen suoritus oli avainasemassa Suomelle maailmanmestaruuden tuoneessa maalissa. Björninen oli pelaaja, joka hankki Suomelle ylivoiman, jonka aikana Sakari Mannin..Zobrazit článek
image-unavailable Helsingin Sanomat
Olympiakultaa voittaneen Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen hyökkääjä Hannes Björnisen loppuotteluun mahtui koko tunteiden kirjo. Hän otti avauserässä tyhmän kahden minuutin jäähyn, jonka..Zobrazit článek